Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Taal limiet

Gepubliceerd op 16 oktober 2021 om 10:39

Ik hoorde in een cursus dat we eigenlijk gelimiteerd zijn door onze taal. Door woorden en zinnen. In de eerste instantie vond ik dit vreemd. Taal is toch hoe we communiceren, hoe ik die woorden überhaupt binnenkrijg. Maar met frequenties krijgen we een gevoel binnen.. zonder taal. Dat lijkt inderdaad wel next-level.

 

Ons lichaam begrijpt gevoelens beter, ook van een ander, zonder taal. Een gevoel brengt een bepaalde frequentie mee. En niet alleen gevoelens, ook de frequentie van dingen om ons heen. Symbolen of plekken, producten of geuren.

 

Soms maakt dat communiceren moeilijk. Omdat mensen gericht zijn op taal en op woorden. Soms is een gevoel lastig te omschrijven. Sommige gevoelens begrijpen we allemaal. Maar hoe we dingen aanvoelen, dat valt niet te begrijpen.

 

Je frequentie reikt naar een zelfde frequentie. En dat jij iets niet prettig vind 'voelen', energetisch, betekend dat het een andere vibratie heeft dan jij. Dan ook logisch dat de ene voeding goed voelt voor de een en slecht voelt voor de ander. In een hoge vibratie zal fastfood misschien slecht aanvoelen, het trekt je vibratie naar beneden.

 

Vormen hebben ook een vibratie. Daarom worden ze soms op waterflessen geplaatst. De vormen doen iets met het water. In onderzoek is gebleken dat de moleculen van water echt veranderen door de frequentie. Bedenk je dan eens wat vormen voor jou kunnen betekenen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.