De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Koffietijd NIEUW

Gepubliceerd op 13 september 2021 om 15:22

Nu ook koffiebonen te koop in onze shop in Leveroy.

Ik heb nu enkele weken de shop in Leveroy en de reacties zijn erg leuk! Er komen toch wel mensen in het dorpje die opzoek zijn naar alternatieve dingen of die graag advies willen bij de gezondheid van hun huisdier. Ik heb zelfs al een hondje in de winkel mogen behandelen ^^

 

Naast mijn assortiment van essentiële oliën heb ik natuurlijk kruiden(thee). Nu ik thee verkoop kan ik er ook wel koffie bijzetten. Voor onszelf heeft de koffie van Bici Barista al zo'n verschil gemaakt!

 

In de tijd dat we niet naar het koffietentje zelf konden gaan voor ons praatje en gezelligheid, hadden we tenminste het heerlijke gevoel van deze geweldige koffie thuis. Deze koffiebonen zijn met zorg en liefde geselecteerd, en dat proef je!

 

Het verschil zit niet alleen in selectie maar ook in de branding. Veel bonen die standaard te verkrijgen zijn, worden te hoog of lang gebrand. Dat geeft een hele andere smaak.

 

In onze shop verkopen we nu:

 

- Pedale

Smaak: Noot-Pittig-Chocolade

Zonder pedalen kun je niet op souplesse rijden, maar met deze all rounder espresso maak je perfecte Cappuccino en Latte specialiteiten. Maar ook als espresso is deze heerlijk door zijn ietwat pittige afdronk.

Herkomst:  Kenia, Colombia

 

 

- Cerchione

Smaak: Vriendelijk-Zacht-Zoet

De velg, oftewel Cerchione in het Italiaans, is een heerlijk zoete espresso. Ideaal voor een mooie americano, café crema of als cappuccino. Deze alleskunner is een ideale melange en al jaren een fijne koffie op onze baristavoertuigen. Sinds kort opnieuw gemelangeerd en vers gebrand.

Herkomst: Guatemala, Brazilië, Colombia, Ethiopië

 

Andere soorten zoals de decafe of filterkoffie zijn natuurlijk te bestellen!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.