Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Magisch water

Gepubliceerd op 31 augustus 2021 om 20:37

Water is op zich zelf al vrij magisch.
Bedenk eens wat water allemaal met ons doet!
En dat we voornamelijk uit water bestaan!

Maar we kunnen het nog magischer maken. We kunnen ons water opladen, harmoniseren met behulp van vibraties.

 

De Japanse wetenschapper Masaru Emoto ontdekte dat er een direct verband is tussen gedachten en de kristalstructuur van water. Emoto kon met zijn onderzoeken aantonen dat water energetisch opgeladen kan worden door gedachten, die niet meer dan zijn trillingen. Als je weet dat het menselijk lichaam voor ongeveer 55-70% uit water bestaat, is de invloed van je gedachten op je gezondheid heel bepalend. Het belang van positief, energetisch opgeladen water kan je gezondheid aanzienlijk verhogen!

 

En we kunnen nog een stapje verder gaan. We kunnen bijvoorbeeld edelstenen in ons drinkwater doen. Ons lichaam bevat mineralen zoals kalk, kalium, magnesium en ijzer. Net zoals edelstenen deze mineralen bevatten. Daarom passen edelstenen bij ons, de energieën resoneren. Daarnaast geven edelstenen een bepaalde trilling af. Deze energie wordt direct in je zenuwstelsel opgenomen.

 

Een polarizer bevat ook onder andere edelstenen, samen met polariserende ringen. Deze kunnen ook het water harmoniseren als je de polarizer erbij legt. Je merkt al snel dat het water anders smaakt, makkelijker drinkt.


We kunnen ook de vibraties van de Healy gebruiken om ons water op te laden, te harmoniseren en te genieten van het heerlijk effect.

Vibraties toevoegen aan water is dus een goede manier om je gezondheid te ondersteunen, zeker voor de gevoelige mensen onder ons.

Zo heb ik sprays gemaakt met edelstenen én vibraties, om lekker om je heen te sprayen en de energie in je aura te verbeteren. Daarnaast hebben we edelsteenstaven in de shop waarmee je zelf aan de slag kan en je drinkwater kan harmoniseren.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.