Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Moet ik mediteren?

Gepubliceerd op 7 juli 2021 om 20:06

Mediteren kan heel helend werken. Soms valt er bij het woord mediteren een stilte. Soms wordt hierbij direct een schuldgevoel getriggerd, alsof je dat vaker zou moeten doen maar niet doet. Het lukt maar niet om er tijd voor te vinden.

En ja eigenlijk, zou je dan inderdaad misschien juist kunnen gaan mediteren..

 

Mediteren is niet per se nodig. Maar het kán een basis zijn om rust te vinden uit de automatisering die jij hebt gebouwd. Mediteren kan heel breed zijn. Je hoeft niet in kleermakerszit, je hoeft het geen uren te doen, je hoeft geen wierook te hebben etc. Meditatie kan een clearing geven, even teruggaan naar jouw basis en al het andere loslaten.

 

Mediteren is simpelweg uit jouw automatische piloot stappen en bewust worden van de gedachten en gevoelens die er opkomen.

Dat kan heel zinvol zijn, vooral als je het te druk hebt.

Met rust in je hoofd, zal alles namelijk soepeler verlopen.

 

Maar dit kan ook wel op andere manieren. Als jij dé manier kan vinden om de juiste signalen in jouw lichaam af te geven, gaat jouw lichaam de stofjes uitscheiden die jou helpen om te genezen.

 

Door het gevoel van genezing te triggeren, zal jouw lichaam dat opvolgen. Als jij kunt aanvoelen, hoe het zou zijn zonder klachten, in perfecte gezondheid, dan kan je jouw zenuwen aansturen om te groeien en heling te brengen.

 

Jouw lichaam zoekt namelijk coherentie, dezelfde signalen die met elkaar matchen. En wanneer jij chronisch, dus al langer ziek bent, zend jij ook 'zieke' signalen uit. Dat is niet de boodschap die je eigenlijk wilt geven!

 

Maar als jij jouw lichaam de verwachting van gezondheid kan geven, wil jouw lichaam dit nabootsen. Het zal er dan alles aan doen om dat na te leven. In onderzoeken blijkt dit zelfs mogelijk binnen 72 uur.

 

Vaak vragen we voor genezing, en op die manier overtuigen we onszelf eigenlijk dat er een tekort is aan gezondheid.. dat zal ons dan geen gezondheid geven.

 

Hoe kan dit, hoe kan het dat wij zoveel invloed hebben op ons fysiek en op onze omgeving? Nou we weten dat onze emoties veel invloed hebben op onze hormoonaanmaak en daarmee onze fysieke staat. Daarnaast zijn we nog verbonden met een energieveld. En op energie hebben we ontzettend veel invloed!

 

De staat van genezen kan je bereiken met meditatie. Door uit je denken te stappen en in jouw voelen, een echte connectie met jouw hart te maken.

Er zijn ook andere manieren. Zelfs alleen door jouw gedachten meer onder controle te nemen.

 

Er zijn ook hulpmiddelen.

 

Coherentie heeft een meetbare frequentie. En die frequentie kunnen we toezenden. Dit brengt harmonie tussen jouw voelen en jouw denken.

 

De Healy heeft bijvoorbeeld het 'coherency' programma. Dit helpt de rust en balans te creëren die jij nodig hebt om bewust te denken en bewust aan te sturen. Want in een staat van piekeren en automatisering kan niemand beter worden.

Daarnaast is er een programma die jouw parasympathisch zenuwstelsel activeert. Dit helpt het hart vertragen, energie te besparen, darmactiviteit te verhogen etc. Je gaat zeg maar in herstelmodus.

 

De Healy heeft niet alleen invloed op jouw fysieke veld, maar ook het energetisch veld om jouw lichaam heen. Deze samenwerking van de velden geeft de ideale omstandigheden voor genezing!

 

Kom het eens proberen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.