Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Ervaringen

Gepubliceerd op 19 juni 2021 om 11:05

Ik lees de verbluffende ervaringen van mensen die ernstige diagnoses hadden gekregen, en nu een oplossing gevonden hebben dankzij Healy. Mensen die echt grip op hun ziekte hebben gekregen. En ik begrijp dat!

Ik had altijd pijn! Het wordt met golven erger en twee jaar geleden kon ik amper lopen, ben ik gaan revalideren. Toen werd het weer iets beter maar ik bleef sukkelen. Altijd klachten hebben, hoe slopend is dat! Mijn energie was prut.

Met de Healy heb ik geen pijnklachten meer.

Oke mijn nek kan wel eens vastzitten als het raam open staat 's nachts. Maar ik herstel weer, eigenlijk zoals normaal.

Oke ik ben soms moe, maar ook daar heb ik nu hulp bij (herstel programma). Het is niet meer zo slopend, zo alles overheersend.

Ik kan gewoon weer mezelf zijn en doen wat ík wil.

 

En dit is geen wonder. Dit is wetenschap, dit is het normaal en zo zou het moeten zijn. Ik gun dit iedereen!


Anita:

Ik wilde mijn geweldige ervaring met Healy delen!!


In 2011 werd bij mij de diagnose MS gesteld en in 2016 was ik rolstoelgebonden. Snel progressieve MS.
Voor mijn Healy had ik de handmatige tillift nodig om in en uit bed te komen en kon ik niet langer dan een paar seconden in evenwicht zitten of staan.Ik had ernstige chronische pijn, vermoeidheid en spierspasmen.


Na bijna 4 weken 'Healy Harmonizing' is mijn hele wereld veranderd!!!

Ik sta weer op, met hulp, maar in balans en ga zonder mijn tillift naar een stoel!!
Ik draai mijn voeten, verplaats mijn gewicht en kan voorzichtig stappen!!
Ik ben zo zo gelukkig!!!


'Adam is 15 jaar oud met autisme en sensorische problemen vanwege doofheid. Hij is non-verbaal. In eerste instantie gebruikten we de Healy om te slapen voor Adam, omdat de COVID-onzekerheid hem 's nachts onrustig maakte (vaak tot 2:00 uur nog op zijn tablet bezig).

Nachtelijk draaide ik het slaapprogramma en hij slaapt nu de hele nacht en kan voor 11.00 uur in slaap vallen. Interessant is dat wanneer hij de Healy aan heeft, hij zijn tablet neerzet ten gunste van de input die hij krijgt van de Healy. Met andere woorden, hij vecht niet langer voor technologie in de avonduren omdat de input die hij krijgt van de Healy zijn favoriete bezigheid is. Hij kon ons niet vertellen welke input hij zocht met de tablet, maar zijn gedrag met de Healy liet ons (en hem) zien wat hij nodig had om zijn slaapcyclus te ondersteunen.

Ook hebben we een paar dagen geleden een analyse bij hem uitgevoerd en we ontdekten dat hij overdag groeipijn en migraine had. Dit is erg belangrijk omdat een non-verbaal persoon onaangepast gedrag zal vertonen bij pijn, omdat ze de woorden niet hebben om te vertellen of te beschrijven wat er gebeurt. Ik legde een stuk papier neer. Pijn: ja of nee. Hij zei ja.

Toen lieten we de Healy Resonance op trillen draaien door de verschillende programma's en toen vroegen we het opnieuw, en hij zei nee. De pijn was weg en hij kon zijn dag voortzetten. We hebben ook het Acne-programma op hem uitgevoerd en zijn acne begon onmiddellijk op te drogen. Het was in drie dagen bijna helemaal weg!

Hij slaapt 's nachts, zijn acne verdwijnt, hij heeft geen pijn en hij gaat met meer energie vooruit. Healy heft de blokkades op. Van sommige blokkades waren we op de hoogte en andere niet. Ik ben in ieder geval blij dat hij geen pijn meer heeft.

Voor ons beiden ervaren we fysieke, spirituele, emotionele en mentale resultaten. Dat alles bovenop de kansen die nog voor ons liggen in de toekomst.'


Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.