De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

 

In principe is ieder dier welkom

Afspraken op locatie (bv voor paarden) zouden misschien in overleg mogelijk zijn, als het in of om Nederweert is.

 

Voeding

Goed voor je huisdier zorgen hoeft helemaal niet duur of ingewikkeld te zijn. Voeding is de basis van de gezondheid, ook voor uw huisdier!

We kunnen samen kijken wat voor uw dier de beste voeding zou zijn. Hiermee kunnen we al veel problemen zoals intolerantie, darmproblemen en een daarbij komende ophoping van gifstoffen voorkomen. Ieder dier is anders wat voor de ene hond/kat goed uit de test komt, kan voor de andere hond/kat problemen geven. Daarom vind ik het erg belangrijk om voor een passende voeding op maat te zorgen.

Voor een voedingscheck neemt u uw huisdier en het voer van uw dier mee.


Complete check

Bij dit consult gaan we kijken naar het gehele dier. Zit het dier goed in z'n vel, zijn er klachten, zijn er gedragsproblemen, alles word meegenomen. We gaan opzoek naar de voeding en behandeling die het beste bij dit dier past.

Voor de afspraak dient u een intakeformulier in te vullen. Dit is zodat ik me goed kan voorbereiden om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan.

Bij de afspraak neemt u natuurlijk uw huisdier mee, maar ook diens voer en eventuele medicatie of supplementen.


Frequentie therapie

Bio-resonantie therapie via een apparaat dat specifieke micro impulsen door het lichaam stuurt. Ons lichaam wordt aangestuurd door energie. Alle cellen hebben een eigen trilling. Hoe hoger de trilling, hoe beter onze gezondheid.

Deze behandelingen helpen om onze cellen optimaal te laten functioneren. Dit ondersteund bij mentale EN fysieke klachten. Er zijn 120 programma's om uit te kiezen!

U kunt nu ook een Healy huren om thuis zelf de effecten te ervaren.

Meer hierover >>


Bioresonantie op afstand

De Healy is een bioresonantie apparaat dat ook op afstand ondersteund. Als eerste maakt de Healy dan een analyse van wat jij precies nodig hebt. Ook met deze behandeling word je frequentie verhoogt om je cellen optimaal te laten functioneren. Er zijn verschillende programma's om op te focussen zoals aura/chakra's, Bach bloesems, Celzouten, Edelsteen Elixers en alle 120 Healy programma's voor onder andere pijn, slaap, mentale balans etc.

Bij een traject stuur ik meerdere keren per dag ondersteuning toe, voor een maand lang. Mogelijk is hier een wachttijd voor ivm drukte.

Op afstand aansturen is anders dan directe frequentietherapie.

                                                                                                                  Meer hierover >>


Trajecten

Trajecten zijn terugkomende behandelingen voor bepaalde klachten.

 

Het nieuwe Personal Level traject maakt het mogelijk om wekelijks ondersteuning te ontvangen op de manier die JIJ nodig hebt. Ik kan namelijk van alles invullen maar uiteindelijk heeft iedereen iets anders nodig.

 

Trajecten zijn inclusief analyses en ondersteuning op afstand.

Meetings kunnen ook via videochat plaatsvinden.

                                                                                                                  Meer hierover >>


Energetische behandeling

Dit energetisch proces ondersteunt het natuurlijk herstel van het lichaam, en is daarom erg geschikt als ondersteuning naast de behandeling van een dierenarts. Ook bij klachten waar de dierenarts geen oplossing voor kan vinden is deze vorm van therapie geschikt. Deze klachten blijven vaak terugkomen omdat er energetisch een blokkade is die het lichaam ervan weerhoudt om te genezen. Ook gedragsproblemen kunnen ontstaan door energetische blokkades. Deze blokkades kunnen ontstaan zijn door bijvoorbeeld een trauma of stress.

Soms heeft het lichaam even een boost nodig. Met deze behandeling breng ik universele energie over. Blokkades kunnen worden opgeheven en het zelfgenezend vermogen van het lichaam word geactiveerd. 

Een energetische behandeling moet goed ingepland worden. Het duurt ongeveer een half uur tot drie kwartier. Mogelijk heeft een behandeling herhaling nodig. Zeker chronische klachten hebben meerdere behandelingen nodig. Het heeft immers jaren geduurd om iemands systeem zo uit balans te krijgen. Maar ook oudere dieren kunnen er baat bij hebben om de behandeling in kleine stukken te verdelen. Het is dan echt beter om meerdere behandelingen te ondergaan dan een enkele.

 

Het kan zo zijn dat een dier meerdere behandelingen per week nodig heeft.

Nu zal er na een enkele behandeling wel al verschil te zien zijn, het zal verlichting brengen. Soms worden dieren er rustig van, soms geeft het juist nieuwe energie. Het zal altijd herstel en beter functioneren bevorderen.