Jij en je huisdier in balans

Trajecten

Trajecten zijn terugkomende behandelingen.

Het nieuwe traject maakt het mogelijk om wekelijks ondersteuning te ontvangen op de manier die JIJ nodig hebt. Ik kan namelijk van alles invullen maar uiteindelijk heeft iedereen iets anders nodig.

Ik merk dat de regelmatige feedback prettig is om goed richting te geven aan een behandeling. Het traject is inclusief analyses en ondersteuning op afstand.

 

Ook komt er een Full speed traject waarbij je een Healy kan lenen zodat je deze dagelijks kan gebruiken!

Healy is een apparaat dat frequentietherapie geeft. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaamscellen weer in een optimale vibratie voor gezondheid gaan komen.

Dagelijks gebruik gaat natuurlijk meer voordelen geven dan wanneer je het een enkele keer zou gebruiken. Het is daarom een geweldige toevoeging en geeft een flinke boost aan jouw behandeling!

 

Healy kan onder andere ondersteunen bij slaap, wat heel belangrijk is voor herstel, maar ook bij pijn en angsten, bij ontgiften en bij bescherming van bv overprikkeling of energievelden.

 

Meetings kunnen ook via videochat plaatsvinden.


Traject Frequentie therapie

Een traject bevat 5 live behandelingen in de praktijk met directe frequentie therapie. Eventueel is er hier en daar een te vervangen door bioresonantie op afstand.


Traject Immuunsysteem

Coming soon..