De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Trajecten

Trajecten zijn terugkomende behandelingen.

Het nieuwe traject maakt het mogelijk om wekelijks ondersteuning te ontvangen op de manier die JIJ nodig hebt. Ik kan namelijk van alles invullen maar uiteindelijk heeft iedereen iets anders nodig.

Ik merk dat de regelmatige feedback prettig is om goed richting te geven aan een behandeling. Het traject is inclusief analyses en ondersteuning op afstand.

 

Ook krijg je een handige roller met mijn specifieke aromablend voor het doorbreken van patronen.

 

Ook is er een Full speed traject waarbij je een Healy kan lenen zodat je deze dagelijks kan gebruiken!

 

Healy is een apparaat dat frequentietherapie geeft. Dit zorgt ervoor dat jouw lichaamscellen weer in een optimale vibratie voor gezondheid gaan komen.

Dagelijks gebruik gaat natuurlijk meer voordelen geven dan wanneer je het een enkele keer zou gebruiken. Het is daarom een geweldige toevoeging en geeft een flinke boost aan jouw behandeling!

 

Healy kan onder andere ondersteunen bij slaap, wat heel belangrijk is voor herstel, maar ook bij pijn en angsten, bij ontgiften en bij bescherming van bv overprikkeling of energievelden.

 

Meetings kunnen ook via videochat plaatsvinden.


Traject Frequentie therapie

Een traject bevat 5 live behandelingen in de praktijk met directe frequentie therapie. Eventueel is er hier en daar een te vervangen door bioresonantie op afstand.

 


Traject Personal Level

Wekelijkse ondersteuning om jouw gezondheid weer terug op de rails te krijgen. Ik geef je zelf de tools om jouw leven weer in handen te nemen, en ik ondersteun je met de Healy. Incl analyses (met name voor inzichten). Ook kunnen we essentiële oliën inzetten die bij jou passen.

Wil jij meer grip op jouw gezondheid?!

 

Normaal zouden zoveel sessies met analyses samen €531,50 kosten, in dit traject investeer je maar €299!

 


Traject Full Speed

Dit is een traject met wekelijkse ondersteuning, inclusief het huren van de Healy zodat je écht dagelijks met jouw gezondheid aan de slag kan. De Healy is makkelijk te gebruiken door de dag heen om je op alle verschillende gebieden te ondersteunen.

Ben jij er klaar voor?!?

 

Normaal zouden zoveel sessies met de healy (100 per week) samen €1531,50 kosten, in dit traject investeer je maar €499!