Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Nootka (tijdelijk verkrijgbaar)

Misschien niet zo veel voorkomend in aromatherapie, maar deze heeft zeker mijn interesse gewekt. Nootka is familie van de Levensboom, en heeft een vergelijkbare frisse bosgeur. Er wordt gezegd dat het naar potlood ruikt, ja daar doet het me wat aan denken. Het heeft iets heel rustgevends, zorgt voor een heldere en opbeurende sfeer in elke ruimte.

- Brengt mentale helderheid en verbetert de stemming
- Een effectief natuurlijk middel om vliegen, teken, muggen, mijten, muggen en ander ongedierte te weren
- Kan fijn zijn bij vermoeidheid, stress en negativiteit
- Verfrist en geeft energie aan de geest en de emoties
- Bestanddelen die ondersteunend zijn voor de luchtwegen
- Heeft ontstekingsremmende bestanddelen
- Kan fijn zijn bij stemmingswisselingen, om te aarden en stabiliseren (zoals een boom)

doTERRA gebruikt het resterende hout uit de bosbouw, materialen die anders verspild zouden zijn, om essentiële Nootka-olie te distilleren en te produceren.

Carvacrol, een van de belangrijkste chemische componenten van Nootka essentiële olie, maakt Nootka-olie tegelijkertijd zacht en krachtig genoeg om een ​​schone, gezond ogende huid te helpen behouden.

 

Gebruik

Massage: Voeg een tot twee druppels Nootka-olie toe met 10 druppels gefractioneerde kokosolie en wrijf in de gewenste gebieden als onderdeel van een rustgevende massage.

Bad: Voeg twee druppels Nootka-olie toe aan wat Epsom-zout voor een fris, bosachtig aroma terwijl u zich ontspant in een warm bad.

Huidverzorging: Voeg een druppel Nootka-olie toe aan uw dagelijkse gezichtsreiniger voor een verbeterde reiniging en om de huid er gezond uit te laten zien.

Reiniging: voeg vijf druppels Nootka-olie toe aan een spuitfles met water en spray op oppervlakken of handen als een effectieve reiniger.

Diffuser: Verdamp drie tot vijf druppels Nootka-olie om het vredige aroma van het bos in huis te brengen.

Dieren: meng in een draagolie om topisch in de vacht te masseren. Of maak een spray (let op met oogjes natuurlijk).