De webshop voor Stichting Hondencentrum Otiz

Midnight Forest

De Midnight forest hoort bij de donkere Pilot diffuser, als cadeauset. Ik noem het de mannenset, luxe en stoer.

Deze Midnight Forest Nature Blend brengt de krachtige aroma's van verschillende boomoliën samen met zachte, kenmerkende accenten van een paar kruidenoliën en een citrusolie. De geur van Midnight Forest is geïnspireerd op de Japanse praktijk van shinrin-yoku, oftewel 'bosbaden'. Hoewel niets echt te vergelijken is met tijd doorgebracht in de natuur, zwervend tussen torenhoge bomen, vangt Midnight Forest er een glimp van op.

Het bevat de volgende essentiële oliën:
Uit de afgelegen bossen van Siberië, heeft Siberische Spar essentiële olie een knapperig, fris en onderscheidend aroma dat helpt bij het creëren van een kalme en rustige sfeer.

De houtachtige geur van Cypress wordt vaak aangetroffen in spa's vanwege de manier waarop het bijdraagt ​​aan een opbeurende atmosfeer.

Juniper Berry heeft een verfrissend, houtachtig aroma. Het wordt gedistilleerd uit de blauwe bessen van de groenblijvende jeneverbesstruik. Juniper-planten hebben een lange geschiedenis van gebruik in culturen over de hele wereld.

Het aardende aroma van Black Spruce belichaamt de dennengeur van een essentiële naaldboomolie. Het rustgevende aroma zorgt voor een heerlijke sfeer en een schone lucht.

Wild Orange, een van de helderste en zoetste van alle citrusoliën, voegt een vrolijke draai toe aan de warme en houtachtige tonen van Midnight Forest.

Wierook zorgt voor een ontspannend aroma dat uniek herkenbaar is. De koning van de oliën staat algemeen bekend om een ​​overvloed aan voordelen, en in Midnight Forest heeft de warme, harsachtige geur een versterkend effect op het algehele aroma.

De warme, kruidachtige geur van karwij voegt een kruidige noot toe aan Midnight Forest die het algehele aroma van de boomoliën in het oliemengsel verdiept en versterkt.

Pimento (beter bekend als piment) is opgenomen in Midnight Forest-olie, gewonnen uit de piment vrucht en het blad. De geur prikkelt de zintuigen.

Cistus is een oude olie die afkomstig is van de bloeiende zonneroosje - de algemene bijnaam - struik. Labdanumolie is ook afkomstig van een zonneroosje of Cistus-soort, maar komt voort uit de kleverige hars van de plant. De geur is honingachtig, hij is ook wel bekend als de bijbelse roos van Sharon.

 

Gebruik

Verdamp om een ​​stabiele, aardende omgeving te creëren.
Combineer met gefractioneerde kokosolie als onderdeel van een rustgevende en verjongende massage.
Verfris uw omgeving door te verdampen in uw kantoor, keuken of soortgelijke ruimte.

 

Voor dieren

Veilig voor dieren in de verdamper. Zorg dat ze de ruimte kunnen verlaten mochten ze de geur niet prettig vinden.