Autisme, honden en natuurlijke producten voor mens & dier.

Cody's adventures

Cody is onze herplaatser uit Turkije. Hij maakte geen kans daar in de opvang, en dat terwijl het zo'n zachtaardige lieverd is. Hij is namelijk heel ziek geweest als pup en heeft daardoor een permanent spierspasme. Inmiddels zien we hier zeer veel verbetering in met onze supplementen en therapie.

 

Hij vind alles en iedereen leuk. Wat mij het idee gaf om met Cody anderen te gaan helpen. Ik als ervaringsdeskundige, andere neurodiverse mensen helpen die zelf geen hond hebben.

 

Zelf heb ik namelijk autisme, dat onder andere betekend dat mijn prikkelverwerking geen filter heeft. Dit maakt dat je alles tegelijk binnenkrijgt via je zintuigen, wat erg veel stress geeft. Je zenuwstelsel is altijd in overdrive, altijd alert. Je maakt dus constant stresshormonen aan, wat echt niet gezond is. Het knuffelen met een hond maakt andere, blije, hormonen aan! Daarnaast is het heel aardend om met een hond op de grond te liggen.

 

Een hond is altijd hier en nu, maakt zich geen zorgen over later. Een hond geeft geen oordeel over jou, of je anders bent dan anderen. Je ontvangt altijd hun liefde.

 

Wil je Cody's avonturen volgen?

Kijk dan op zijn facebookpagina:

Wil je ons helpen? Dat kan!

Zo'n speciale hond is natuurlijk niet goedkoop, maar wij willen hem het beste geven! Gelukkig hebben we een gulle dierenarts die geweldig werk levert.

Daarnaast heeft Cody speciale voeding, medicatie en therapie.

 

Je steunt me natuurlijk al door spullen uit onze shop te kopen. Ook kun je ons eventueel steunen met een donatie voor oa voeding en therapie van Cody:

Ook kun je voeding of spullen die we nodig hebben doneren!

De hoofdvoeding is niet zo te verkrijgen en koop ik groot in (ook voor de andere dieren). Maar men zou ons wel kunnen steunen met blikjes. Zoals deze bio blikjes met bio Rund óf het Insectenvoer van Alsa-nature. Deze krijgt hij iedere ochtend (kunnen makkelijk alle druppels en poeders in gemengd).

Cody mag echter géén Wild/gevogelte/kalf vanwege zijn aanleg voor blaasgruis. En lam lijkt niet zo goed te verteren. Lam is ook 'hete voeding', wat ontstekingen bevorderd, zeker bij 'warme types' zoals Co.

Verder gebruiken we heel veel babydoekjes! (bioafbreekbaar zoals de Cheeky panda)

 

Nu met korting!

Maandaanbieding September: 20% korting op isegrim hondenvoeding®
20% korting op een artikel naar keuze uit isegrim® hondenbrokken en natvoeding


code: 87V9HSB2

Kortingscodes geldig tot en met 31-09-2023

 

Verlanglijst

Een verzwaringsdeken is fijn voor mensen maar kan ook fijn zijn voor honden! Deze staat nog op onze verlanglijst.

 

 

Sponsors

Karin van Dierenosteopathie Weert!

---------------------------------------> https://dierosteopathieweert.nl/

Thanks for helping!