Jij en je huisdier in balans

Herplaatshondjes

Iedereen vind het leuk om hondjes te kijken toch?!

Ik heb zelf altijd herplaatsers gehad en vind het geweldig werk wat deze stichtingen doen. Het is zo zwaar wat ze hier meemaken, hoeveel van de hondjes het niet redden, ondanks alle pogingen..

Sommige hondjes gaan me zo aan het hart dat ik ze graag hier met jullie wil delen. Sommigen met een rugzakje. Natuurlijk zijn er ook plaatsbare hondjes zonder rugzakje, maar die zijn soms zo snel al weg. Ik geef graag aandacht aan de wat moeilijk plaatsbare hondjes, die ik allemaal zelf zo zou willen meenemen!

 

Keava

Schitterende Keava zit al ruim 1,5 jaar in de opvang, en ze wil er zo graag uit!

Keava is een grote, lieve, rustige meid die niets liever zou willen dan in een huis bij een eigen gezin kunnen wonen. Ze is klaar om naar Europa te reizen, maar kan het asiel alleen verlaten als ze een pleeggezin of een forever home vindt. Wie stelt zijn huis open voor deze mooie meid?

Sawyer

Tyler

Flossie

Byron

 

Sawyer is een ontzettend lieve hond. Hij is een beetje verlegen, maar komt hier al snel overheen en is erg aanhankelijk.

Hij was aangereden op straat en had een vreselijk nare breuk. Gelukkig kwam hij in de opvang terecht en hebben ze hem succesvol kunnen opereren. Hij doet het hartstikke goed!

 

- Lees meer over de stichting op hun facebookpagina - 

 

 

Lieve Tyler heeft al een huis gehad. Helaas vonden de buren zo'n grote zwarte hond maar eng en gingen dreigen. De eigenaar heeft er met tegenzin voor gekozen om Tyler aan Lisanne van In Safe Hands over te dragen, wetende dat hij hier goed zit.

Hij is ontzettend lief en sociaal en houdt van mensen. Als hij eenmaal zijn eeuwige familie heeft gevonden, zal hij zo'n dankbare, loyale hond zijn!

Binnenkort beschikbaar voor adoptie

 

 

 

 

Helaas is jonge Flossie erg verlegen bij nieuwe mensen, wat haar kansen een beetje beperkt. Maar wanneer ze je kent is ze vol liefde!

Heeft ze geen prachtige vacht?! Er moet toch wel iemand zijn die voor dit koppie valt?

 

 

Byron is in verschrikkelijke toestand gevonden. Waarschijnlijk heeft hij zijn hele leven aan een ketting gelegen. Zoals je ziet zijn z'n oren afgeknipt wat in Turkije gebruikelijk is bij waakhonden. Hij doet echter geen vlieg kwaad! Een grote vriendelijke reus is het, al kruipt hij graag in het kleinste mandje.. Hij ziet niet goed maar zoekt zijn weg op geur. Een stabiele eigen woning zou hem zo goed doen!


Gloria

Alpine

Misschien heb je wel gehoord dat Turkije nieuwe regels heeft geïntroduceerd voor "risico honden ". Er werd een kans geboden aan eigenaren om hun verboden rashonden legaal te houden door ze te microchippen, castreren en registreren. Helaas is dit voor de meeste eigenaren van deze honden te veel gevraagd. In plaats van hun hond te laten helpen, besluiten velen in hun hond op straat te zetten..

Gloria en Alpine zijn hier ook slachtoffer van geworden. Gloria is super lief, ze heeft het meest vriendelijke karakter! We denken dat ze een Engelse Bull terrier / Dogo Argentino mix is. Alpine heeft als pup al veel meegemaakt, onder andere dat zijn oren er compleet zijn afgeknipt. Maar je ziet de zachtheid in zijn ogen.

Helaas is Gloria doof, maar dat deert haar niet. Het weerhoudt haar niet van een vrolijk, lief en speels meisje zijn die echt met iedereen goed overweg kan.

Door het soort is het lastig om een thuis voor deze honden te vinden omdat er in regels verbonden zijn aan wanneer een verboden rashond het land gaat verlaten.

Tius

Knappe Tius is zelf naar de opvang gelopen, mager en met pikzwarte diarree konden ze niet anders dan hem binnen te laten. Met de infectie onder controle begon Tius weer te eten.

Kort erna werd hij weer ontzettend ziek! Hij heeft een flinke behandeling gehad en de prognose was slecht, tot hij op andere medicatie werd gezet..

Gelukkig heeft hij deze zware tijd overleeft, en is inmiddels aangekomen in gewicht, klaar voor zijn eigen huis!

Köfte

Köfte is een grote jongen en heeft tot nu toe niet veel geluk gehad in het leven. Hij is geadopteerd geweest en weer in de steek gelaten. Köfte is een extreem vrolijke, speelse, energieke en aanhankelijke jongen die zich als een grote pup gedraagt. Hij is een hond die het absoluut verdiend om geliefd worden door een eigen familie en hij zal bekomen als hij een eigen thuis heeft!

 

Voor Faith haar gebit is ondersteuning nodig, dat kan zijn tandjes poetsen maar ook essentiële oliën kunnen uitkomst bieden zoals Myrrh, Tulsi of Cardamom!

Faith

Faith heeft het niet meezitten. Doordat ze als pup ziek is geweest zijn haar tanden niet geheel doorgekomen. Dat geeft wel een geinig lachje overigens. Haar broertje heeft het niet overleeft. Ze is helaas wat angstig gebleven ondanks dat ze als pup is gevonden. Ze is jong en kan nog goed bijleren! Een rustig plekje zou fijn zijn voor haar.

Faith heeft een maf blafje waardoor het lijkt of ze boos is, maar het gek kopje erbij verteld je wel iets anders ;)

Faith haar aftekeningen vormen leuke hartjes <3

Slimme Saxon probeert al maanden gered te worden, maar ondanks zijn knappe uiterlijk wilde niemand hem.  Omdat het huis van Funda helemaal vol stond met zieke en gewonde honden, behandelde ze Saxon op straat en bleef hij dicht bij haar huis geduldig wachten tot zijn behandeling klaar was. Toen hij eenmaal beter was, verdween hij een tijdje, om even later met een blessure voor haar huis te verschijnen. Hij was Funda weer om hulp komen vragen ❤ Wederom heeft Funda hem behandeld.

Nadat hij iemand had gevonden die aardig voor hem was, en een veilige plek om te verblijven na de gevaren van het leven op straat, weigerde Saxon te vertrekken en ging voor het huis van Funda wonen. Hij wachtte elke ochtend tot ze naar buiten kwam en rende elke dag achter haar auto aan als ze naar haar werk ging, omdat hij niet alleen op straat wilde achterblijven. Funda probeerde een thuis voor hem te vinden in Turkije, maar niemand gevonden.
Toen Lisanne dit hartverscheurende verhaal hoorde, bood ze aan om Saxon in huis te nemen. Het enige wat deze jongen wil, is een eigen gezin. Na maandenlang smeken om iemand om zijn leven te veranderen, krijgt hij nu eindelijk de kans om een ​​liefdevol thuis te vinden, zodat hij nooit meer hoeft te smeken om aandacht of veiligheid!
Saxon zal over een paar maanden beschikbaar zijn voor adoptie.


Geplaatst!

Ice

Ice is een hele knappe mix Husky. Ze is dol op knuffelen en reageert dolenthousiast als er iemand naar haar toe komt. Ze gaat speels op haar rug liggen dan mag je haar buik kriebelen. Ze is lief en rustig en super aanhankelijk!

Ice is als pup op straat gezet en in haar zoektocht naar voedsel ging ze achter kippen en katten jagen. De buurt was daar niet blij mee en zo kwam ze in de opvang terecht.

Kun je niet adopteren, het is heel belangrijk om opvanggezinnen in NL te hebben, dat maakt het plaatsen van hondjes veel sneller en makkelijker!