Jij en je huisdier in balans

Herplaatshondjes

Iedereen vind het leuk om hondjes te kijken toch?!

Ik heb zelf altijd herplaatsers gehad en vind het geweldig werk wat deze stichtingen doen. Het is zo zwaar wat ze hier meemaken, hoeveel van de hondjes het niet redden, ondanks alle pogingen..

Sommige hondjes gaan me zo aan het hart dat ik ze graag hier met jullie wil delen. Sommigen met een rugzakje. Natuurlijk zijn er ook plaatsbare hondjes zonder rugzakje, maar die zijn soms zo snel al weg. Ik geef graag aandacht aan de wat moeilijk plaatsbare hondjes, die ik allemaal zelf zo zou willen meenemen!

 

Finley

Asli

Finley heeft Parvo overleeft! Wel is hij hierdoor blind geraakt. Niet dat hem dat in de weg zit, hij is nog altijd een vrolijk menneke.

Finley heeft veel meegemaakt en is 24/7 aan huis verzorgd zodat hij het zou halen. Hij is een echte strijder en verdient zo zijn eigen plekje!

 

- Lees meer over de stichting op hun facebookpagina - 

 

UPDATE: Asli loopt inmiddels, op aanraden van dierenartsen, vrolijk op drie pootjes rond. Ze kan weer vrij rennen en spelen! Het gaat hartstikke goed ^^

Asli is hartstikke vrolijk en lief, na alles wat ze heeft meegemaakt. Ze is een van de vele hondjes die de nare ziekte distemper (én parvo!) heeft gehad. De ziekten zijn voorbij, maar een voorpoot is hierdoor verlamt geraakt. Verder heeft ze er een spasme aan overgehouden, zoals veel hondjes na deze ziekte hebben.

Ik denk dat een druppeltje Copaiba olie Asli zou kunnen helpen.


Gloria

Alpine

Misschien heb je wel gehoord dat Turkije nieuwe regels heeft geïntroduceerd voor "risico honden ". Er werd een kans geboden aan eigenaren om hun verboden rashonden legaal te houden door ze te microchippen, castreren en registreren. Helaas is dit voor de meeste eigenaren van deze honden te veel gevraagd. In plaats van hun hond te laten helpen, besluiten velen in hun hond op straat te zetten..

Gloria en Alpine zijn hier ook slachtoffer van geworden. Gloria is super lief, ze heeft het meest vriendelijke karakter! We denken dat ze een Engelse Bull terrier / Dogo Argentino mix is. Alpine heeft als pup al veel meegemaakt, onder andere dat zijn oren er compleet zijn afgeknipt. Maar je ziet de zachtheid in zijn ogen.

Helaas is Gloria doof, maar dat deert haar niet. Het weerhoudt haar niet van een vrolijk, lief en speels meisje zijn die echt met iedereen goed overweg kan.

Door het soort is het lastig om een thuis voor deze honden te vinden omdat er in regels verbonden zijn aan wanneer een verboden rashond het land gaat verlaten.

Louis

Knappe Louis is een beetje maf. Hij heeft een geduldig en ervaren gezin nodig! Louis raakt namelijk snel overprikkeld en kan dan hyper worden. Hij is ook pas 1,5 jaar, weegt ongeveer 9kg. Als hij de rust weet te vinden is het een onwijs leuke, lieve sociale hond. Uiteraard zijn er ook essentiële oliën die hem hierbij kunnen ondersteunen, vraag gerust info.

Köfte

Köfte is een grote jongen en heeft tot nu toe niet veel geluk gehad in het leven. Hij is geadopteerd geweest en weer in de steek gelaten. Köfte is een extreem vrolijke, speelse, energieke en aanhankelijke jongen die zich als een grote pup gedraagt. Hij is een hond die het absoluut verdiend om geliefd worden door een eigen familie en hij zal bekomen als hij een eigen thuis heeft!

Klaar voor vertrek!

Deze hondjes zijn klaar om te reizen binnen Europa! Ze hebben alle entingen en testen al doorstaan. Wie zal ze adopteren?

Aylin = GEPLAATST!!! ^^

Knappe Aylin is rustig en lief, misschien dat ze daarom over het hoofd word gezien? Ze is samen met haar pups gevonden vorig jaar. Nu wacht ze geduldig op haar eigen plekje.

Shirley

Shirley en Fletcher zijn pups van Aylin en wachten nog op een eigen huis. Shirley is een vrolijk, energiek en sociaal klein meisje die aan de kleine kant van een medium grootte hond is. Heb jij een leeg mandje en misschien een hondenvriendje voor haar?


Kun je niet adopteren, het is heel belangrijk om opvanggezinnen in NL te hebben, dat maakt het plaatsen van hondjes veel sneller en makkelijker!