Jij en je huisdier in balans

ACTIE VERLENGT

Gepubliceerd op 28 februari 2021 om 14:50

ACTIE HEALY VERLENGT!

Ook nog eens met een extra programma: 'Coherency'

 

Bioresonantie voor iedereen!

Er zijn verschillende programmagroepen die een andere prijs hebben. De basis bevat al nu al 9 programmagroepen in deze actiemaand!

Normaal bevat de Gold enkel de basisgroep en 1 extra. Voor vele is dat al prima, echter moet je wel kiezen welke extra groep het best bij jou past. Nu je er 9 groepen bijkrijgt kun je deze allemaal gebruiken!

 

Ik zal de verschillende versies hier even kort uitleggen:

*Gold + Holistic Health nu €505,36 excl verzenden. Programmagroepen: Gold-cyclus, Pijn / psyche, Bio-energetische regulering 1 + 2, Mentale balans, Meridianen 1 + 2, Slaap en Huid.

*Holistic health plus bevat al de gold en de holistic health programmas. Dit zijn 120 programma's samen! Extra programmagroepen: fitness, leren, beauty, beroep (lees hier meer over de programma's)

*Resonance bevat niet alleen alle programmas, maar ook de analyse. Dit is dus de enige versie waarmee men de bioresonantie kan gebruiken. Dat wil zeggen dat men op afstand kan behandelen, maar ook beter inzicht heeft in wat er behandeld dient te worden. De analyse geeft aan welke programmas het beste passen, maar ook heeft de Resonance scans voor de aura (heel uitgebreid), bach bloesems, celzouten, aminozuren, edelsteen elixers en meer.

In de actiemaand is de Resonance verkrijgbaar voor 1.530,45 ipv €2.538,97

Voor de meer informatie kunt u contact opnemen, kom gerust eens langs bij mijn gratis inloop (woensdagochtend bij pets&co Nederweert) om het uit te proberen.

Actiemaand

 

Ik heb in mijn webshop een aantal oliën die limited edition zijn in de opruiming gezet.

Van de enkelvoudige oliën is dit alleen de Balsem Fir. De heerlijke dennengeur die ook ideaal is om in je huidverzorging te gebruiken.

Van de blends zijn nu de Forest Breeze en de Serenity spray afgeprijsd. En enkele supplementen.  Op=op

 

Arborvitae (levensboom) is deze maand met 10% korting te bestellen!

 

Actuele actieprijzen te zien in de webshop.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.